O să vă spun o poveste.
Adevărată, desigur.
Cu un bărbat care a iubit multe cărți, dar când a venit vorba de femei a fost mult mai selectiv.
Vreau să vi-l imaginați, pentru că nu-l cunoașteți. Un contrast de bărbat. Un aristocrat mucalit. Glume fine, gesturi reținute, decizii rapide. Când greșește își asumă, când reușește spectaculos nu se laudă.
Are una dintre cele mai importante edituri din România, a scos cea mai bine vândută carte din 2014 ÎNAINTE ca autorul ei să devină președintele României, a cumpărat drepturile pentru Orhan Pamuk ÎNAINTE să câștige premiul Nobel.
Modest, Grigore Arsene mi-a povestit cum a început totul.
Cu soția. Irene.
Când el a spus că ar putea începe o editură, dar, dacă nu le reușește vor pierde tot ea a răspuns: “Și dacă ne reușește?”
Jos pălăria!
Reducând proporțiile, în 2009 (cred) Curtea Veche Publishing își asuma riscul primei ediții a Filosofiei sexului. Care abia în 2014 a devenit bestseller. Primul tiraj s-a epuizat înainte să apară. De ce?
Pentru că în 2012 Muza mi-a făcut de capul ei pagină de facebook cu o replică asemănătoare: La început o să-ți dau doar eu like, dar nu e un început care să nu-ți placă. Îmi face plăcere să vă anunț că datorită ei și vouă, care mă susțineți într-un mod extraordinar, noua carte, NECENZURAT, este SOLD OUT.
Vă mulțumesc vouă.
Mă plec înaintea ei. Cu o reală plăcere :))
E adevărat că femeile îi ridică sau îi coboară pe bărbați… dar mai întâi bărbații se ridică sau se coboară, atunci când știu sau nu să aleagă sau să accepte cu un zâmbet că au fost aleși.
Link-ul :) A fost accesat de mai bine de 13.000 de ori. Stați liniștiți :) Nu s-au vândut 13.000 de exemplare... dar ajungem și acolo :)
http://bit.ly/1FYHQEO
Link-ul :) A fost accesat de mai bine de 13.000 de ori. Stați liniștiți :) Nu s-au vândut 13.000 de exemplare... dar ajungem și acolo :)
http://bit.ly/1FYHQEO